Ljungskile Nyheter

Ljungskile Nyheter – vi är igång

Senast uppdaterad september 5, 2022 av Hugo Nithander
Publicerad: september 5, 2022

Gruppbild - LN Nyheter
Ljungskile Nyheter
Gruppbild
Bakre rad från vänster: Hugo Nithander, Gabriel Ohlsson, Nikolaj Jalamaa, Linus Helsing, Tilda Jonsson, Hanna Olsson Drammeh, Selma El Chehabi och Moah Gustafsson. Främre raden från vänster: Max Lejon Konnman, Rebecka Block, Sanna Brobjer, Moa Roos och Marina Eriksson Fyhr. Foto: Tåve Jernmark.

Ljungskile Nyheter är tillbaka. Vi lyfter lokala röster och gör närproducerad journalistik. Vi kommer att berätta historier från närområdet men också om globala nyheter som påverkar Ljungskilebor.

Sommaren är slut, hösten är kommen. Förutom att solen går ner tidigare och att temperaturen sjunker är ett annat hösttecken att Ljungskile Nyheters redaktion är tillbaka med sitt arbete. Bevakningen drar igång redan nu i veckan, med fokus på valet som stundar. Det är journalistlinjen som under sex veckor arbetar med att rapportera nyheter från Ljungskile med omnejd. Ni kommer att kunna läsa de senaste nyheterna här på sajten, samt lyssna på våra radioprogram flera gånger i veckan. Det kommer även gå att läsa nyheterna i en tidning som kommer distribueras ut varje fredag med start nästa vecka. Häng även med i våra sociala kanaler för att inte missa något.

Tipsa oss på Ljungskile Nyheter

Vi vill veta vad ni tycker är viktigt!

Har ni tips om vad vi kan bevaka i Ljungskile Nyheter, tveka inte att höra av er till oss.
Vi finns på Facebook, Instagram och Twitter. Enklast når ni oss via vår mejladress ln@ljungskile.org.

Facebook: Ljungskile Nyheter
Instagram: Ljungskilenyheter
Twitter: Ljungskilenyhet

/ Redaktionen