Dags för sista Angeläget

Programledare Belmin Nuhic och sidekicken Linnéa Cart-Lamy roddar den här veckans Angeläget. Bild: Victor Pettersson

Fredagens program handlar om hur Ljungskile folkhögskola handskas med droganvändningen på skolan, klimatarbete i Brasilien och förändringar som görs i LSK:s organisation. Det blir intervju med Uddevallabon Jessica Andersson, som ska vara med i den här säsongens Paradise Hotel och lite häxerier på Regionteater Väst. Kanelbullens dag uppmärksammas självfallet med ett smaktest.

Vi som gjort Angeläget är reportrarna Frida Andersson, Amanda Alwan och Alex Gustafsson. Nyhetschef har varit Victor Pettersson, sidekick och tekniker Linnéa Cart-Lamy samt programledare och producent Belmin Nuhic.

Härlig lyssning och trevlig helg!

Ljungskile Nyheter
ln@ljungskile.org

Dela