Modul på hjul till Linnéaskolan

Modulbyggnad ska lösa lokalbristen på Linnéaskolan. Bild: Amanda Alwan

Nu är Linnéaskolans moduler på väg. Med start på onsdag nästa vecka ska de transporteras, placeras och färdigställas utanför skolan. Det är sammanlagt 22 moduler som kommer att sättas ihop till en byggnad.

Kommunen har hyr modulerna av företaget PCS och de ska fungera som en tillfällig lösning för att lösa skolans behov av lokaler. Byggnaden kommer att innehålla två laborationssalar på bottenvåningen, vilket skolan inte har haft innan, och tre vanliga klassrum på övervåningen.

Ljungskile Nyheter har tidigare pratat om lokalbristen med Anna Jonsson, rektor på Linnéaskolan.

–  Vi använder alla klassrum som vi har och vi blir fler och fler elever och behöver mer utrymme, säger hon.

Amanda Alwan
Amanda.jl18@edu.ljungskile.org

Dela