Sprudla lämnar det röda gamla magasinet

Sprudlas flyttning pågår. Invigningen på Lördag. Foto: Shireen Murad

På lördag inviger livsstilsbutiken Sprudla sin nya lokal i Ljungskile. Flytten går från det röda gamla magasit till en större och mer central lokal.
– Jag har alltid varit förtjust i denna lokal, säger ägaren Linda Klang.

Sprudla är en livsstilsbutik som säljer inredning, kläder, och mycket annat. Nu lämnar ägaren  Linda Klang sin gamla lokal på Vällebergsvägen i centrala Ljungskile och flyttar till en ny lokal som ligger precis bredvid Ljungskile biblioteket. Men det är inte den första flytt som affären gör, utan den flyttade för ungefär fem och ett halvt år sedan från den lokalen som ligger mittemot Coop, där den hade legat i drygt sex och ett halvt år.

– Vi ser väldigt mycket fram emot denna flytt. Den ny lokalen är betydligt större, med fem skyltfönster, säger Lina Klang som äger butiken sedan 2006.

Flyttprocessen pågår fortfarande och väntas bli klar innan lördagen, då det är dags för invigning. Flytten innebär inte någon förändring av Sprudlas utbud av varor, enligt Linda Klang. Det kommer att vara sig likt även i den nya lokalen

– Vår förväntning är att det kommer att bli jättebra för oss i den nya lokalen. Det innebär ny energi och en ny kick för oss, avslutar hon.

 

Shireen Murad

shireen.jl17@edu.ljungskile.org