Förre LSK-spelaren uttagen till landslaget

Ken Sema spenderade två säsonger på Skarsjövallen innan han 2016 lämnade för Östersunds FK. Foto: Emma Liimatainen

På onsdagen presenterade förbundskaptenen Janne Andersson under en presskonferens truppen till VM-kvalmatcherna mot Luxemburg och Holland. Något oväntat var den tidigare Ljungskile-spelaren Ken Sema, nu i Östersund, uttagen för första gången efter succén i Europa League.

Den 7 och 10 oktober möter Sverige Luxemburg på Friends Arena, och Holland på bortaplan. Mittfältaren Ken Sema, med IF Sylvia som moderklubb, spelade under tidigare tränaren Tor-Arne Fredheim i Ljungskile SK under Superettanåren 2014-2015. I den gröna dressen gjorde han 60 matcher och noterades för elva mål.

Nu återförenas alltså 23-åringen med tränaren Janne Andersson, som han hade i IFK Norrköping. Den vindsnabbe yttermittfältaren har i år gjort succé med Östersund, och gjort sju mål på 23 matcher.

Johan Lindahl
johan.jl16@edu.ljungskile.org

Dela