Ingen nödlösning när toaletterna fixades

Nu är det gratis att gå på toa vid Ljungskile centrum. Foto: Elin Gustafsson

Toaletterna vid Ljungskile busstorg har inte kunnat användas under en längre tid på grund av de nya mynten. Nu är problemet löst och toalettbesöket gratis. 

Det har varit omöjligt att använda toaletterna vid busstationen i Ljungskile. Betalsystemet har varit gjort för de gamla mynten, så när de blev ogiltiga i juni i år, har nödiga resenärer fått gå någon annanstans.

– De nya mynten har inte legat i tänket alls. Det har fallit mellan stolarna. Vi upptäckte det efter semestern när vi fick klagomål, säger Staffan Olofsson, byggledare inom planerat underhåll på Uddevalla kommun, till Bohusläningen.

Men nu är myntautomaterna borttagna, och det har blivit gratis att använda toaletterna.

Malin Söderberg
Malin.jl16@edu.ljungskile.org

Dela