Nu är det dags för tipsadagen!

Årets redaktion består av; (bakre raden från vänster) Nils Lolk, Johan Lindahl, Johanna Svensson, Hampus Eklund, Gustav Löfstrand, Elin Gustafsson, Emma Liimatainen, Anna Silfverstolpe, Ellz Skogström, Malin Söderberg och Joakim Nilsson.

Nu har alla Ljungskilebor chansen att få sina röster hörda och samtidigt påverka vad som tas upp i höstens Ljungskile Nyheter. Imorgon går redaktionen ut på stan, men det är ni som står i centrum – tipsa oss om just era hjärtefrågor.

Under onsdagen har ni möjlighet att träffa Ljungskile folkhögskolas journaliststuderande, när det är dags för Ljungskile Nyheters tipsadag. Mellan 11.30-13.00 och 16.00-18.00 hittar ni oss mellan Ljungskile Blommor och Mitt i prick på Vällebergsvägen. Vi står redo att med öppna armar ta emot era tips som under hösten kommer att bli väldigt viktiga för vår nyhetsverksamhet. Vi bjuder dessutom på en kopp kaffe och förhoppningsvis en hel del diskussion.

Varmt välkomna!

Redaktionen

Dela